Product informatie

Specificaties
Nederlandse naam: Sierpruim
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 100/110 cm
Productcode: 60R21-2110
Beschrijving

Prunus cerasifera 'Nigra' of Kerspruim XL-serie 

Met zijn mooie, donkerrode blad valt Prunus cerasifera 'Nigra' XL op in uw tuin. De tuinplant groeit uit tot een meerstammige boom en met de XL-versie heeft u meteen al een flinke plant. De Kerspruim krijgt in het voorjaar kleine, lichtroze bloemen; sporadisch komen er vruchtjes aan. De twijgen van de boom zijn donkerrood. In de winter geven die een mooi contrast met de andere tuinplanten. In het voorjaar siert de Kerspruim uw tuin met een roze bloesem. Deze verschijnt al vroeg in april. Prunus cerasifera 'Nigra' wordt ook wel eens gezien als een sierkers.

 

Standplaats Prunus cerasifera 'Nigra'

Het beste groeit Prunus cerasifera 'Nigra' XL in een goed doorlaatbare, vochthoudende, vruchtbare grond op een zonnige of halfzonnige plaats.

 

Prunus cerasifera 'Nigra' snoeien en onderhouden

Geef Prunus cerasifera 'Nigra' de ruimte. Snoei niet te veel, want dan ontstaat 'waterlot' (dunne twijgjes die overal op oude takken uitschieten). Dat ziet er niet mooi uit, dus snoei de Kerspruim zo weinig mogelijk.

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier Waarom Prunus cerasifera 'Nigra' 100/125 - XL kopen of Sierpruim kopen bij Tuinplantenwinkel.nl


Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u een Sierpruim bij een betrouwbare partij. Naast de webshop is er ook een groot planten- en bomencentrum; u kunt ons echt bezoeken.

Zorgeloos uw Prunus cerasifera 'Nigra' 100/125 - XL aanplanten, dat is natuurlijk wat u wilt! Bij Tuinplantenwinkel.nl verkopen we altijd A-kwaliteit planten en bomen van de allerbeste kwekers. Daarnaast geven we aangroei garantie op uw Sierpruim en alle andere tuinplanten die we online aanbieden.

Alle bestellingen bezorgen we met onze eigen bezorgdienst. Uw Prunus cerasifera 'Nigra' 100/125 - XL is daarom altijd veilig en met zorg onderweg. Zodra de tuinplanten onderweg zijn naar uw adres, krijgt u een mail met daarin een track and trace code met tijdsblok van aankomst op het aangegeven adres. Dit tijdsblok wordt real-time bijgewerkt, zodat u bij kunt houden hoe laat we er verwachten te zijn. Als u heeft aangegeven waar we de bestelling neer mogen zetten indien er niemand thuis is, dan zullen we dit netjes verzorgen.

Wilt u een bezoek brengen aan ons planten- en bomencentrum en wilt u er zeker van zijn dat uw Prunus cerasifera 'Nigra' 100/125 - XL op voorraad is tijdens uw bezoek? Bestel Sierpruim dan online en kies voor afhalen. U krijgt bericht zodra de bestelling tuinplanten voor u klaar staat.

Bij vragen over uw bestelling, Prunus cerasifera 'Nigra' 100/125 - XL, of over onze tuinplanten, staat onze klantenservice per mail [email protected] voor u klaar. Onze klantenservice beantwoordt uw vragen zeer snel, ook op zaterdag!

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.