» Pyracantha coccinea 'Red Column'

Pyracantha coccinea 'Red Column'

Product informatie

Nederlandse naam: Vuurdoorn
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 11 cm
Door ons geleverde hoogte: 40/60 cm

Pyracantha coccinea 'Red Column' of Vuurdoorn - Informatie:

Pyracantha coccinea 'Red Column' heeft het hele jaar sierwaarde. In het voorjaar heeft deze tuinplant trossen van roomwitte bloemen en in de zomer en het najaar massa's rode bessen. Merels en lijsters zijn hier dol op en gebruiken deze tuinplant ook als nestplaats. Vuurdoorn kan tegen een muur of hekwerk groeien. Hij heeft dan ondersteuning nodig om te klimmen, de tuinplant groeit als een gewone struik, is niet zelf hechtend en moet daarom wel worden vastgebonden met bindbuis (draad). De Pyracantha coccinea 'Red Column' kan ook als solitair of strak geknipte haag gezet worden. De scherpe doorns aan de takken zorgen ervoor dat er niemand doorheen zal komen; inbraakwerend. Aan de bodem worden weinig eisen gesteld. Elke normale droge tot vochtige, voedzame, humusrijke grond, niet te kalkrijk, is geschikt; het is een prima kustplant. Snoeien kan in het voorjaar na de bloei. Knip dan een kwart van de takken terug. Trek wel een paar tuinhandschoenen aan! Als solitaire struik hoeft er niet gesnoeid te worden.

Pyracantha coccinea 'Red Column' is een groenblijvende tuinplant. Deze Vuurdoorn bloeit van mei t/m juni met witte bloemen en kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De leveringshoogte bedraagt 40/60 cm.
De Pyracantha coccinea 'Red Column' | Vuurdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.