Pyrus communis 'Conference' - halfstam extra

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Handpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 60 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, Doyenne du Comice, Gieser Wildeman
Pluktijd: September
Geleverde stam hoogte: 100 - 120 cm
Beschrijving

Pyrus communis 'Conference' - halfstam extra of Handpeer 'Conference' - Informatie:

Deze  flinke halfstam perenboom is meteen al wat voller en ouder. Geef hem de ruimte die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen en uit te groeien. Begin mei bloeit deze Handpeer 'Conference' wit. Vlinders en insecten zijn daar dol op. En de distelvink(puttertje) nestelt er graag in. Pyrus communis 'Conference' heeft geel/groene vruchten. Leuk om toe te passen in een fruitgaard of groentetuin.

 

Standplaats:

Al het fruit, dus ook deze peer, rijpt het beste in de zon. Geef deze volle fruitboom daarom een zo zonnig mogelijk plekje in uw tuin.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien van de perenboom kan het beste in het najaar of in de winter gebeuren. Zorg uiteindelijk voor een open boom met een aantal hoofdtakken, vanwaaruit de zijtakken komen. Snoei elk jaar in de winter de lange, dunne scheuten van de tuinplant weg tot op 10 cm vanaf een dikkere houtige hoofdtak. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich later de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten.


Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!De Pyrus communis 'Conference' - halfstam extra | Handpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.