» Pyrus communis 'Conference' - hoogstam

Pyrus communis 'Conference' - hoogstam

Product informatie

Nederlandse naam: Handpeer
Bloeitijd: April - Mei
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 35 cm
Bestuivers: Zelfbestuivend, doyenne du Comice, Gieser Wildeman
Pluktijd: September
Geleverde stam hoogte: 180 cm

Pyrus communis 'Conference' of Handpeer 'Conference' - Informatie:
Ook deze laagstam perenboom zal uiteindelijk uitgroeien tot een echte boom. Geef hem de ruimte die hij nodig heeft om zich te ontwikkelen, deze soort heeft een matige groeikracht. Al het fruit, dus ook de peer, rijpt het beste in de zon. Geef deze fruitboom daarom een zo zonnig mogelijk plekje in uw tuin. De bladeren zijn glanzend, ovaal, middengroen gekleurd in de zomer . Pyrus communis 'Conference' bloeit van midden april tot begin mei met decoratieve witte bloesem, Handpeer 'Conference' heeft geel/groene vruchten, het vruchtvlees is zoet en sappig. Het is een uitstekende handpeer die ook voor sap gebruikt kan worden.  Ook leuk om toe te passen in een fruit- of groentetuin.

 

Onderhoud en snoei:

Snoeien van de perenboom kan het beste in de winter gebeuren. Zorg uiteindelijk voor een open boom met een aantal hoofdtakken, vanwaaruit de zijtakken komen. Snoei elk jaar in de winter bij deze tuinplant de lange, dunne scheuten weg tot op 10 cm vanaf een dikkere, houtige tak. De korte takjes van 10 cm die overblijven worden dikker. Hieraan vormen zich in de loop van de jaren de bloemen die kunnen uitgroeien tot vruchten. Zet deze peer in de zon of halfschaduw, op een wat beschutte standplaats in zure tot neutrale, goed doorlaatbare ,vruchtbare en vochthoudende grond. Gebruik bij het planten tuinturf in het plantgat.

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Pyrus communis 'Conference' - hoogstam | Handpeer koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.