U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'A Whiter Shade of Pale' - op stam | Stamroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'A Whiter Shade of Pale' - op stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Lichtroze
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Rosa 'A Whiter Shade of Pale' of Stamroos - Informatie:

De bloemkleur van deze stamroos houdt het midden tussen wit en roze. Een meer toepasselijke naam dan deze hadden we zelf niet kunnen verzinnen. 'A Whiter Shade of Pale' is een roos met een vrij krachtige groei. De bloemen lijken wat ons betreft sterk op die van de klimroos 'New Dawn'; een heerlijke zachtroze tint dus. De bloei duurt van juni tot diep in de nazomer. Het wegknippen van uitgebloeide bloemtrossen bevordert de herbloei. In maart raden wij aan om deze roos tot ongeveer 15 à 30 centimeter vanaf de oculatie/ent terug te snoeien. Na de snoei in maart kunt u in april wat organische meststof geven. Geef een tweede keer voeding wanneer u de eerste keer uitgebloeide bloemstelen terug snoeit. Deze rozenplant is een selectie van Colin Pearce.

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. 

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'A Whiter Shade of Pale' klik hier!De Rosa 'A Whiter Shade of Pale' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.