Rosa 'Bijenweelde Fruity'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Bodembedekkende trosroos
Bloeitijd: Juli - Oktober
Bloemkleur: Oranje - roze - geel
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40-60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 17 cm
Beschrijving

Rosa 'Bijenweelde Fruity' of Enkelbloemige roos - Informatie: 

De Rosa 'Bijenweelde Fruity' is een gemakkelijke struikroos die goed groeit en ieder jaar rijk zal bloeien. Het is een compact groeiende struikroos die zowel als solitair en als bodembedekker kan worden toegepast. De bloei is rijk en duurt van juni tot in oktober. De bloemen hebben een kleurenmix van oranje, geel en roze. Omdat de bloemen slechts half gevuld zijn, trekken ze ook nectarliefhebbers zoals bijen en hommels aan. Na de bloei kunnen zich kleine rozenbottels ontwikkelen die de struik in het najaar en winter nog kleur geven. Aan het eind van de winter kunt u deze struikroos gemakkelijk terugsnoeien met een heggenschaar.

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Bijenweelde Fruity' klik hier! De Rosa 'Bijenweelde Fruity' | Bodembedekkende trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.