» Rosa 'Black Magic'

Rosa 'Black Magic'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Black Magic' of Grootbloemige roos - Informatie
De Rosa 'Black Magic' is nieuwe roos waarover we zeer te spreken zijn. Deze struikroos is doorbloeiend en bloeit van juni tot aan oktober. De bloemen zijn groot en stevig gevuld. De rozen zijn zwart in de knop en kleuren dieprood wanneer ze tot bloei komen. Ze geuren overigens niet tot nauwelijks.  De bloemen zijn goed bruikbaar als snijroos. De rozen verschijnen vaak in enkelvoud aan stevige stengels. De 'Black Magic' is vooral een erg gezonde rozensoort die weinig gevoelig is voor ziekten. Het nieuwe blad heeft een rode kleur en maakt van deze struik al een kleurrijk geheel voordat de bloemen verschijnen. De Rosa 'Black Magic is een selectie van de veredelaar Tantau (Tantauroos / Tantaurozen). Snoei deze struikroos in maart terug tot ongeveer 15 centimeter hoogte. In de zomer bereikt de struik een hoogte van ongeveer 80 centimeter. Deze roos is een theehybride roos.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Black Magic' klik hier!De Rosa 'Black Magic' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.