» Rosa 'Burgundy Ice'

Rosa 'Burgundy Ice'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Bordeaux rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Burgundy Ice' of Trosroos - Informatie
De Rosa 'Burgundy Ice is een vrij nieuwe trosroos. Maar als je als voorouder de Rosa 'Schneewittchen' hebt en in dezelfde eigenschappen mag delen ben je gezegend. Deze 'Burgundy Ice' zou wel eens tot een populaire roos kunnen uitgroeien. De bloemkleur is ongekend. Zelfs de meeldraden van deze halfgevulde trosroos hebben een diep bordeauxrode kleur. De buitenzijde van de bloemblaadjes lijkt wel bepoederd zodat die erg mooi contrasteert met de binnenzijde. Doorbloeiend en bossig groeiend net als haar voorouder. De struikroos 'Burgundy Ice' is een gezonde rozensoort uit de selectie van de veredelaar Fryer (Fryerroos / Fryerrozen). Net als de 'Schneewittchen' is dit een bijna doornloze roos. Deze struikroos groeit uit tot ongeveer 80 centimeter hoogte. Snoei deze roos in het voorjaar terug tot 15 centimeter hoogte.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Burgundy Ice' klik hier! De Rosa 'Burgundy Ice' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.