» Rosa 'Doris Tijsterman'

Rosa 'Doris Tijsterman'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Oranje
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Doris Tijsterman' of Grootbloemige roos / trosroos - Informatie
Rosa 'Doris Tysterman' of 'Doris Tijsterman' is een fraaie grootbloemige roos met lichtgeurende oranje-rode bloemen. De bloei van de Rosa 'Doris Tijsterman'  begint in juni en duurt tot in het najaar. Deze grootbloemige roos behoort tot de zogenaamde theehybride rozen. De Theehybride roos heeft een zeer kenmerkende klassieke bloemvorm. Knip oude verwelkte bloemstelen terug zodat de roos nieuwe bloemknoppen maakt. De stevige stengels dragen gemiddeld 1 tot 3 bloemen per steel. Ook goed te gebuiken als snijroos.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Doris Tijsterman' klik hier! De Rosa 'Doris Tijsterman' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.