Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'Elle'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Oranje/roze
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Elle' of Trosroos - Informatie
De Rosa 'Elle' verwonderd met haar kleuren. In de knop is de roos zalmoranje met een gele kelk; bij het openen van de bloem verkleuren de buitenste bladeren naar roze. De bloemen zijn indrukwekkend en bereiken diameters groter dan 10 centimeter. En dan hebben we de geur nog niet eens besproken. Die is al even indrukwekkend als de roos zelf. De bloemen preiken fier bovenaan stevige stelen. De Rosa 'Elle' is ook goed bruikbaar als snijroos. Zet deze roos achter in de border tussen vast planten of plant de roos in een groep. Als u de roos in maart terugsnoeit tot ongeveer 15 centimeter bereikt de struik in de zomer een hoogte van ongeveer 80 centimeter. U kunt deze rozenstruik ook hoger laten uitgroeien door minder hard te snoeien. De struikroos 'Elle' is een gezonde selectie van de veredelaar Meilland (Meillandroos / Meillandrozen).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Elle' klik hier! De Rosa 'Elle' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.