Menu
Geen producten gevonden

» Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' - op stam

Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' of Stamroos - Informatie:

Flower Carpet rozen zijn doorbloeiende rozen die vaak worden gebruikt voor vakbeplanting. De breed uitwaaierende groeiwijze van deze groep rozen maakt ze ideaal als bodembedekker. De Rosa 'Heidefeuer' bloeit met fluweelrode bloemen die in trossen aan de twijgen verschijnen. Omdat de roos in geval op stam gekweekt is hebben de twijgen van de roos de neiging om soms ook naar beneden door te hangen. Het resultaat is een rijkbloeiende roos op stam die van top tot teen bezaait staat met bloemen.

Een andere handige eigenschap van de rozen uit de Flower Carpet-serie is de ongevoeligheid voor ziektes. De roos zal er dus altijd fris bij staan. We raden aan om deze roos op stam in maart terug te snoeien. Dan bent u verzekerd van een rijkbloeiende stamroos. In de zomer kunt u de oude bloemtrossen wegknippen voor een nog betere nabloei. De 'Heidefeuer' bloeit echter ook uit zichzelf goed door. De roos Flower Carpet 'Heidefeuer' is een selectie van de veredelaar Noack.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos Flower Carpet 'Heidefeuer' klik hier! De Rosa Flower Carpet 'Heidefeuer' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.