Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' - 090 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - November
Bloemkleur: Wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 140 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: 90 cm

Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' of Stamroos 90 centimeter - Informatie:

Alweer een topper van veredelaar Noack. 'Schneeflocke' is een uiterst gezonde en goed doorbloeiende trosroos met zuiverwitte bloemen. Doordat de half-gevulde bloemen zijn de heldergele meeldraden prachtig zichtbaar. De bloemen verschijnen in trossen aan de uiteinden van de twijgen en hangen licht af. Het is een zeer rijkelijk vertakte roos en daardoor ook zeer bloemrijk. Daarnaast is de roos doorbloeiend en vormt dus gedurende de gehele zomer nieuwe twijgen en bloemen. Door oude bloemtrossen te verwijderen zal de roos nog beter doorbloeien. Snoei deze stamroos daarnaast in maart flink terug. Laat daarbij ongeveer 15 tot 30 centimeter van de twijgen staan, bezien vanaf de entplaats. De roos 'Schneeflocke' is een selectie van de veredelaar Noack.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos Flower Carpet 'Schneeflocke' klik hier! De Rosa Flower Carpet 'Schneeflocke' - 090 cm stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.