U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Golden Gate' | Klimroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Golden Gate'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Geel
Geurend: Lichtgeurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm - 200 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa 'Golden Gate' of Klimroos - Informatie:

Deze 'Golden Gate' is niet zoals de bekende brug rood van kleur, maar geeft gele bloemen. Het is een krachtige en ijzersterke gele klimroos met geurende bloemen. Deze klimroos valt vooral op door de krachtige groei en kan daardoor een behoorlijke lengte overspannen. Ideaal dus voor een pergola of langs een gevel. De bloemenpracht vanaf juni maakt het plaatje compleet. Een klimroos is geen zelfhechtende klimplant. Zorg dus altijd voor voldoende ondersteuning en bind de twijgen aan met binddraad (deze kunt u ook bestellen bij Tuinplantenwinkel.nl). Een klimroos hoeft u niet ieder voorjaar compleet terug te snoeien. U knipt in maart alleen de zijtakken kort terug voor een rijke bloei in de zomer. Deze klimroos voelt zich zowel thuis in de zon als in de halfschaduw (ochtendzon).

 

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en ondehoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Golden Gate' klik hier! De Rosa 'Golden Gate' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.