Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'Guirlande d'Amour' - op stam

Rosa 'Guirlande d'Amour' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Treurroos op stam
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Wit
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: 120/140 cm

Rosa 'Guirlande d'Amour' of Stamroos - Informatie:

Met deze roos bloeit de romantiek vanzelf op in uw tuin. De roos bloeit enorm rijk met tuilen vol witte gevulde bloemetjes. Ze doet haar naam dan ook zeker eer aan. Naast dat ze ongelooflijk rijk bloeit is het ook nog eens een super gezonde roos dus ook als er even geen bloem te bespeuren valt oogt deze treurroos fris. Rosa 'Guirlande d'Amour' is een rambler klimroos die normaal wordt gebruikt tegen een pergola, tuinhuis of muur. De twijgen zullen dus niet klimmen, maar afhangen. In bloei levert dit een bijzonder fraai beeld op. Snoei deze roos op stam niet ieder voorjaar compleet terug maar kort alleen de zijscheuten kort in. Dit geeft het beste resultaat. Rosa 'Guirlande d'Amour' is een selectie van de rozenveredelaar Louis Lens. 

 

Treurrozen zijn klimrozen op stam. Deze rozensoorten maken lange buigzame twijgen. Doordat ze geen houvast hebben, gaan deze twijgen overhangen waardoor er een prachtig bloeiende treurvorm ontstaat. De treurrozen zijn op een hogere stam geënt. Hierdoor komt de treurvorm mooier tot zijn recht.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Guirlande d'Amour' klik hier!De Rosa 'Guirlande d'Amour' - op stam | Treurroos op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.