» Rosa 'Heidi Klum Rose'

Rosa 'Heidi Klum Rose'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni - November
Bloemkleur: Violet
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60-100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter

Rosa 'Heidi Klum Rose' of Grootbloemige roos - Informatie: 

Natuurlijk is deze roos vernoemd naar het voormalige Duitse topmodel. Deze roos valt meteen op met haar bloemkleur die het midden houd tussen violet en paars. De bloemen zijn sterk gevuld en geuren intens. Daardoor heeft deze roos ook wel wat weg van een Engelse roos. De struikroos wordt tussen de 60 en 100 centimeter hoog afhankelijk van hoe u de roos in het vroege voorjaar terug knipt.

 

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Heidi Klum Rose' klik hier! De Rosa 'Heidi Klum Rose' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.