Rosa 'Ingrid Bergman'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Beschrijving

Rosa 'Ingrid Bergman' of Grootbloemige roos - Informatie
De Rosa 'Ingrid Bergman' voldoet precies aan het beeld van de romanticus. Als u op zoek bent naar roodgekleurde grootbloemige roos bent u bij deze aan het goede adres. De Rosa 'Ingrid Bergman' valt op met enorme goed gevulde en geurende rozen. De rozen worden gedragen door stevige stengels die tot een hoogte van 80 centimeter reiken. Hoger is ook mogelijk wanneer u de roos in het voorjaar iets minder sterk terugsnoeid. Het nieuwe blad heeft bronsrode blos die perfect combineert met de bloemkleur. De struikroos 'Ingrid Bergman' is een gezonde rozensoort uit de selectie van de veredelaar Poulsen (Poulsenroos / Poulsenrozen). Deze struikroos snoeit u het best in maart terug tot een hoogte van ongeveer 20 centimeter. De roos behoort tot de zogenaamde theehybride / theehybriden rozen.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Ingrid Bergman' klik hier! De Rosa 'Ingrid Bergman' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.