Rosa 'Lady Emma Hamilton'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Engelse roos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Zalmoranje
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 100 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Beschrijving

Rosa 'Lady Emma Hamilton' of Engelse roos - Informatie:

Wat een kleur en wat een geur! Deze Engelse roos is een erg bijzondere verschijning met zijn abrikoos-oranje bloembladeren. Het kan ook niet anders dat deze roos uit de stal van David Austin komt. Deze Engelse veredelaar vergaarde zijn faam door de introductie van vaak sterk gevulde, sterk geurende en doorbloeiende rozen. De Rosa 'Lady Emma Hamilton' is daarop geen uitzondering. Deze Engelse roos bereikt in de zomer ongeveer een hoogte van 80 tot 100 centimeter. Snoei uitgebloeide stengels in de zomer terug voor een goede herbloei. In maart kunt u de stamroos terugsnoeien tot ongeveer 15 à 30  centimeter. De roos 'Lady Emma Hamilton' is een selectie van de veredelaar David Austin (David Austin Roses).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Lady Emma Hamilton' klik hier! De Rosa 'Lady Emma Hamilton' | Engelse roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.