» Rosa 'Minerva' - op stam

Rosa 'Minerva' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Paarsviolet
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Minerva' of Stamroos - Informatie:

Deze bijzondere struikroos is nu ook verkrijgbaar als roos op stam. Vooral de bloemkleur springt in het oog. Paarse gekleurde bloemen sieren deze roos van juni tot diep in het najaar. De bloemen verschijnen in trossen aan licht overhangende stelen en zijn heerlijk geurend. Voor een goede bloei gedurende de zomer raden we aan om oude verwelkte bloemtrossen terug te snoeien. Geef deze stamroos daarnaast regelmatig wat extra voeding voor een goede groei.

Snoei deze roos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter, bezien vanaf de entplaats. De Rosa 'Minerva' is een selectie van de veredelaar Martin Vissers (ViVa Roses).

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. 

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Minerva' klik hier! De Rosa 'Minerva' - op stam | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.