U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Rosa 'Mini Eden Rose' | Klimroos | Tuinplantenwinkel.nl

Rosa 'Mini Eden Rose'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - November
Bloemkleur: Lichtroze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 180 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Rosa 'Mini Eden Rose' of Klimroos - Informatie:

Deze klimroos is wat naam betreft het kleine broertje van de Eden Rose. Rosa 'Eden Rose' geniet een behoorlijke populariteit vanwege de prachtige (geurende) bloemen. Deze Rosa 'Mini Eden Rose' bloeit in hetzelfde kleurenpalet maar met kleinere bloemen. De bloemen zijn talrijker en niet gevoelig voor regen; een fijne eigenschap voor het Nederlands/Begische klimaat. Wat betreft bladgezondheid is deze klimroos een echte topper dus ook wanneer er even geen bloem te zien is ziet deze plant er nog goed uit. De hoofdbloei valt in juni en juli. Deze klimroos bloeit daarna bescheiden door. Met een beperkte totale hoogte van 200 centimeter is dit een klimroos met een vrij bescheiden hoogte. De klimroos 'Mini Eden Rose' is een selectie van de veredelaar Meilland (Meillandroos / Meillandrozen)

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

 

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Mini Eden Rose' klik hier!De Rosa 'Mini Eden Rose' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.