Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'Minuette'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Roze - wit
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Minuette' of Grootbloemige roos / trosroos - Informatie
Er zijn altijd een paar rozen die extra hun best doen op te vallen. Deze Rosa 'Minuette' doet dat door in feite met twee kleuren te bloeien. Rosa 'Minuette' combineert een grotendeels witte bloemkleur met een subtiele roze rand. De rozen verschijnen aan stevige opgaande stelen. Combineer deze roos dus gerust met lagere vaste planten. Deze roos groeit uit tot ongeveer 80 centimeter. Rosa 'Minuette' is een sterke rozensoort die wel iets gevoelig is voor sterroetdauw later in de zomer. Hierdoor kan het blad al wat eerder van de plant vallen. In maart knipt u de roos het beste terug en geeft u wat mest. De roos loopt dan weer gewoon gezond uit.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Minuette' klik hier! De Rosa 'Minuette' | Grootbloemige trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.