» Rosa 'New Dawn' - op stam

Rosa 'New Dawn' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Treurroos op stam
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'New Dawn' of Stamroos - Informatie:

Een van de beste, zo niet beste doorbloeiende klimrozen is in deze uitvoering als stamroos opgekweekt. Het resultaat is een fraaie afhangende roos of treurroos. In de zomer geeft deze Rosa 'New Dawn' als treurroos een letterlijke waterval aan lichtroze bloemen. De bloei duurt bij deze roos voort tot diep in het najaar. De oude rozen hoeven hiervoor niet eens verwijderd voor te worden maar dit geeft wel een nog betere doorbloei. Deze stam- of treurroos hangt grotendeels af. We raden aan om deze treurroos op stam niet ieder jaar compleet terug te snoeien. Laat enkele hoofdtakken staan en knip zijtakken terug tot enkele ogen vanaf de hoofdtak. De snoei vindt plaats in maart. De Rosa 'New Dawn' is een selectie van de veredelaar Dreer uit 1930.

 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de treurroos 'New Dawn' klik hier! De Rosa 'New Dawn' - op stam | Treurroos op stam koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.