Menu
Geen producten gevonden

»

Rosa 'Nostalgie' - 090 cm stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Roze - wit
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: 90 cm

Rosa 'Nostalgie' of Stamroos 90 centimeter - Informatie
De Rosa 'Nostalgie' heeft binnen een paar jaar een vaste plaats veroverd in het rozenassortiment. Deze stamroos is niet alleen bijzonder sterk maar heeft ook een erg bijzondere bloemkleur én geurt ook nog eens. Het nieuwe blad van deze Rosa 'Nostalgie' heeft een rode blos en verkleurt daarna leerachtig groen. De rozen verschijnen aan stevige stelen en zijn prima te gebruiken als snijroos. De stamroos staat prima als solitair in gazon of tussen andere planten in een border. De 'Nostalgie' doet het ook in lichte schaduw prima. De hoogte van deze roos op stam is in totaal ongeveer 150 centimeter. Snoei deze Rosa 'Nostalgie' in het voorjaar terug tot een hoogte van ongeveer 20 centimeter vanaf de entplaats. Deze soort is een selectie van de veredelaar Tantau (Tantauroos / Tantaurozen). 

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Nostalgie' klik hier!De Rosa 'Nostalgie' - 090 cm stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.