Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'Open Arms' - op stam

Rosa 'Open Arms' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: Roze
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Open Arms' of Stamroos - Informatie:

In de zomermaanden staat deze roos op stam bezaait met kleine roze bloemen. De bloemen zijn niet gevuld waardoor de prachtige goudgele meeldraden mooi zichtbaar zijn. De bloemen verschijnen met tientallen tegelijk aan flinke trossen. De geur van één enkele roos is te verwaarlozen, maar omdat de roos zo overdadig bloeit verspreidt de Rosa 'Open Arms' toch een heerlijke geur.

Rosa 'Open Arms' is een rambler klimroos die normaal wordt gebruikt tegen een pergola, tuinhuis of muur. In dit geval is de roos geënt op een stam. De twijgen zullen dus niet klimmen, maar afhangen. In bloei levert dit een bijzonder fraai beeld op. Snoei deze roos op stam niet ieder voorjaar compleet terug maar kort alleen de zijscheuten kort in. Dit geeft het beste resultaat. 

 

Treurrozen zijn klimrozen op stam. Deze rozensoorten maken lange buigzame twijgen. Doordat ze geen houvast hebben, gaan deze twijgen overhangen waardoor er een prachtig bloeiende treurvorm ontstaat. De treurrozen zijn op een hogere stam geënt. Hierdoor komt de treurvorm mooier tot zijn recht.

 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Open Arms' klik hier!De Rosa 'Open Arms' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.