» Rosa 'Pas de Deux'

Rosa 'Pas de Deux'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Oktober
Bloemkleur: (Zalm)oranje - geel - wit
Geurend: Licht geurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 - 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Maak uw keuze
Door ons geleverde hoogte: Keuze afhankelijk

Rosa 'Pas de Deux' of Klimroos - Informatie:

Deze roos wordt gekenmerkt door een weelderige groei met sierlijk overhangende twijgen. De plant staat in de zomer bezaait met trossen waaraan relatief kleine (zalm)oranje tevoorschijn komen. De bloemen verkleuren van zalmoranje in de knop naar een bleek witte tot gele of roze kleur. Deze klimroos is doorbloeiend en geeft bloemen van juni tot aan oktober. Oude bloemtrossen kunnen tijdens de groeimaanden worden teruggesnoeid voor een snelle herbloei. 'Pas de Deux' is veredeld door de Deense rozenveredelaar Poulsen. Het is een goede en sterke klimroos met gezond blad dat weinig gevoelig is voor meeldauw of sterroetdauw.Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Potmaat en maatvoering 

Potmaat Afmetingen pot (indicatie)* Geleverde hoogte**
C3 14x14 cm, 3 liter 60/80 cm
C5  18x18 cm, 5 liter 60/80 cm

* De pot kan ooit in vorm afwijken (rond in plaats van vierkant of diep in plaats van breed of andersom)

** Afhankelijk van het seizoen kan de maatvoering licht afwijken (in de winter worden de planten terug gesnoeid)Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Pas de Deux' klik hier!De Rosa 'Pas de Deux' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.