» Rosa 'Pat Austin' - op stam

Rosa 'Pat Austin' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Oranje
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Pat Austin' of Engelse roos op stam - Informatie
De bijzondere bloemkleur van deze Engelse stamroos Rosa 'Pat Austin' is meteen opvallend. De koperoranje gekleurde bloemen zijn half gevuld waarbij de bloemblaadjes heerlijk los over elkaar heen vallen. De rozen verspreiden een heerlijke theegeur met warme tinten. De Rosa 'Pat Austin' is wat ons betreft een aanrader voor iedereen die van geurende rozen houdt. Het blad is glanzend en diepgroen van kleur. 'Pat Austin' heeft een bossige en sterk vertakkende groei wat resulteert in veel bloemen en een volle kroon. Een deel van de twijgen hangt iets af wat een heel gebalanceerd beeld oplevert. Rosa 'Pat Austin' bloeit vanaf juni tot aan oktober. Snoei deze stamroos in maart terug tot ongeveer 15 centimeter hoogte vanaf de entplaats. Een synoniem voor deze roos is Rosa 'Ausmum' (David Austinroos / David Austinrozen).

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Pat Austin' klik hier!De Rosa 'Pat Austin' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.