Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'Paul's Lemon Pillar'

Rosa 'Paul's Lemon Pillar'

Product informatie

Nederlandse naam: Klimroos
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Lichtgeel
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 200 cm - 300 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3 liter
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Rosa 'Paul's Lemon Pillar' of Klimroos - Informatie:
Deze Rosa 'Paul's Lemon Pillar' is een plaatje in de zomer. De zeer rijke bloei van deze thee-hybride is uitbundig. De rozen hebben een aparte lichtgeel-witte kleur, zijn sterk gevuld en geuren heerlijk. De 'Paul's Lemon Pillar' is een zomerbloeier en geen doorbloeier. De klimroos bloeit veel rijker dan haar soortgenoten maar houdt dit minder lang vol. De klimroos 'Paul's Lemon Pillar' is een gezonde rozensoort en bereikt een hoogte van twee tot drie meter. De Rosa 'Paul's Lemon Pillar' is een selectie van de veredelaar Paul uit 1915. Het is dus een oud ras welke blijvend zeer gewaardeerd is.

Klimrozen zijn geweldige tuinplanten om bijvoorbeeld een pergola of oud schuurtje mee te laten begroeien. Ook tegen een schutting kan een klimroos prima zijn weg vinden. Help de klimroos altijd met klimmen, hij hecht zichzelf namelijk niet. Een klimroos vraagt niet veel ruimte in uw tuin. Aan een klein stukje grond (losse aarde) heeft hij al genoeg om zich te kunnen ontwikkelen tot een weelderige klimplant. Zorg er wel voor dat de grond voldoende diep is losgemaakt. We bieden een ruim assortiment klimrozen aan op Tuinplantenwinkel.nl

Onderhoud van klimrozen vergt een andere aanpak dan bij de andere rozenplanten. Het is niet moeilijk. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van klimrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de klimroos 'Paul's Lemon Pillar' klik hier!De Rosa 'Paul's Lemon Pillar' | Klimroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.