» Rosa 'Red Leonardo da Vinci' - op stam

Rosa 'Red Leonardo da Vinci' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'Red Leonardo da Vinci' of Stamroos - Informatie
Net als de Rosa 'Leonardo da Vinci' is deze Rosa 'Red Leonardo da Vinci' een toproos. Deze roos is zeer goed resistent tegen vervelende rozenziektes zodat het blad gezond blijft. De 'Red Leonardo da Vinci' is een doorbloeiende roos wat betekent dat de roos bloemen geeft van juni tot aan oktober. De bloemen van deze stamroos blijven ook bij regen mooi. De roos is trotse bezitter van het ADR predikaat (ADR roos / ADR rozen). Dit Duitse keurmerk wordt alleen gegeven aan de sterkste tuinrozen. De bloem van de Rosa 'Red Leonardo de Vinci' verschijnen in stevige trossen bovenaan stevige compacte stengels. Snoei deze stamroos in maart terug tot ongeveer 15 centimeter hoogte, bezien vanaf de entplaats. De struikroos 'Red Leonardo da Vinci' is een gezonde rozenselectie van de veredelaar Meilland (Meillandroos / Meillandrozen).

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

 

Let op: de stamhoogte kan iets afwijken, zo'n 5-10cm maximaal. Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'Red Leonardo da Vinci' klik hier!De Rosa 'Red Leonardo da Vinci' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.