» Rosa 'Sherwood Forest'

Rosa 'Sherwood Forest'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Wit-Lichtgeel
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Sherwood Forest' of Grootbloemige roos - Informatie:
De Rosa 'Sherwood Forest' is een grootbloemige roos met een prachtig van wit naar zachtgeel verlopende bloem. De bloemen van deze struikroos geuren aangenaam en zijn ook prima bruikbaar als snijroos. De bloemen zijn sterk gevuld en verschijnen van juni tot aan oktober. De 'Sherwood Forest' is een doorbloeiende roos. Het blad is goed bestand tegen rozenziektes. In totaal bereikt deze rozensoort een hoogte van ongeveer 80 centimeter. Snoei de struikroos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. De Rosa 'Sherwood Forest' is een selectie van de veredelaar Harkness (Harknessroos / Harknessrozen). In Engeland geniet deze roos bekendheid met de naam Rosa 'Caroline Victoria'. Een synoniem voor deze roos is de of Rosa 'Harprior'. De roos behoort tot de zogenaamde theehybride / theehybriden rozen.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Sherwood Forest' klik hier!De Rosa 'Sherwood Forest' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.