» Rosa 'Souvenir de Baden-Baden'

Rosa 'Souvenir de Baden-Baden'

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Crème
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Souvenir de Baden-Baden' of Grootbloemige roos - Informatie:  
De Rosa 'Souvenir de Baden-Baden' is opnieuw een roos uit de stal van veredelaar Kordes met een ADR predikaat (ADR roos / ADR rozen). Dit Duitse predikaat wordt gegeven aan betrouwbare, ziektevrije rozen. De struikroos 'Souvenir de Baden-Baden' is een heerlijk geurende en doorbloeiende roos. De bloemen verschijnen van juni tot aan oktober en hebben een zalmroze tot roze kleur. De buitenzijde van de bloembladeren zijn ingesneden zodat de rozen gefranjerd lijken te zijn. De grote rozen verschijnen aan stevige stelen. In de zomer bereikt de Rosa 'Souvenir de Baden-Baden' een hoogte van ongeveer 80 centimeter. Snoei deze struikroos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter voor het beste resultaat. De roos behoort tot de Eleganza-serie van Kordes. Deze roos is een zogenaamde theehybride roos / theehybriden rozen.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Souvenir de Baden-Baden' klik hier!De Rosa 'Souvenir de Baden-Baden' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.