» Rosa 'Sweet Dream'

Rosa 'Sweet Dream'

Product informatie

Nederlandse naam: Trosroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Abrikoos
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter

Rosa 'Sweet Dream' of Trosroos - Informatie:  
De Rosa 'Sweet Dream' is een erg fraaie en rijkbloeiend miniatuurroos. De rozen hebben een abrikoos-achtige kleur en zijn sterk gevuld. De bloemen verschijnen massaal in grote trossen aan stevige stengels. De groei is compact en bossig. De stelen vallen niet op. De 'Sweet Dream' is bovendien een erg gezonde en doorbloeiende roos; De rozen verschijnen vanaf juni tot aan oktober. Door de compacte groei is deze roos ook goed in pot te houden. Daarnaast is ze uiteraard geschikt voor in een perk of om te combineren in een border met compactgroeiende vaste planten. Snoei deze struikroos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. De Rosa 'Sweet Dream' is een selectie van de veredelaar Fryer (Fryerroos / Fryerrozen).

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Sweet Dream' klik hier!De Rosa 'Sweet Dream' | Trosroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.