Menu
Geen producten gevonden

» Rosa 'The Queen Elizabeth Rose' - op stam

Rosa 'The Queen Elizabeth Rose' - op stam

Product informatie

Nederlandse naam: Stamroos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Roze
Geurend: Lichtgeurend
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 24 cm
Geleverde stam hoogte: Maak uw keuze

Rosa 'The Queen Elizabeth Rose' of Stamroos - Informatie
Sommige stamrozen zijn niet weg te denken uit het assortiment. De Rosa 'The Queen Elizabeth Rose' of 'Queen Elizabeth' is er zo eentje. Deze grootbloemige roos produceert sterk geurende rozen die fier bovenaan kaarsrechte stelen prijken. Vanwege de stelen is de roos zeer goed bruikbaar als snijroos. De Rosa 'Queen Elizabeth' is een indrukwekkende stamroos. Doordat de rozen nog hoger reiken krijgen de bloemen nog meer aandacht. 'The Queen Elizabeth Rose' is vooral een gezonde rozensoort. De bloei duurt van juni tot aan oktober. De roos is een selectie van de veredelaar Lammerts uit België. Deze stamroos kan het beste in maart worden terug gesnoeid tot een hoogte van ongeveer 20 à 30 centimeter, bezien vanaf de entplaats.

Wanneer u minder ruimte heeft om een rozenperk aan te planten, maar wel wilt genieten van de kleurenpracht die rozen in de tuin brengen, dan is er de roos op stam. We bieden een ruim assortiment stamrozen in verschillende stamhoogtes aan, zodat er voor elke plek een geschikte variant bestaat. 

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van rozen. Stamrozen hebben hetzelfde onderhoud nodig als struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de stamroos 'The Queen Elizabeth Rose' klik hier!De Rosa 'The Queen Elizabeth Rose' - op stam | Stamroos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.