Rosa 'Traumfrau'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grootbloemige roos
Bloeitijd: Juni -November
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 80 cm
Advies aantal per vierkante meter: 3 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 14x14 cm - 3liter
Beschrijving

Rosa 'Traumfrau' of Grootbloemige roos - Informatie:  
De Rosa 'Traumfrau' is een prachtige rode struikroos met grote stevig gevulde bloemen. De buitenzijde van de bloemen zijn gefranjerd wat de roos onderscheidt van bijvoorbeeld de Rosa 'Dame de Coeur'. De bloemen verschijnen alleenstaand of in kleine groepen bovenaan stevige stelen. Deze struikroos groeit bossig en wordt ongeveer 80 centimeter hoog. De 'Traumfrau' is een doorbloeiende struikroos; ze bloeit van juni tot aan oktober. Zet deze roos in de zon of halfschaduw. Het blad is gezond en heeft weinig last van rozenziektes. Snoei deze struikroos in maart terug tot een hoogte van ongeveer 15 centimeter. De Rosa 'Traumfrau' is een selectie van de veredelaar Kordes (Kordesroos / Kordesrozen). De roos behoort tot de Eleganza-serie. Deze roos is een zogenaamde theehybride roos / theehybriden rozen.

Het maakt niet uit of u een kleine of een grote tuin bezit, struikrozen zijn een aanwinst in elke tuin. Traditioneel worden rozen vaak in grote perken gezet (vandaar de naam perkroos of perkrozen). De laatste jaren zie je steeds vaker dat de roos als solitair of in een klein groepje wordt aangeplant. Door de meest prachtige kleuren is een roos heel mooi te combineren met andere tuinplanten.

Onderhoud van rozen lijkt moeilijk maar is het zeker niet. Iedereen kan elk jaar weer genieten van mooie gezonde planten die de hele zomer de meest prachtige bloemen geven. Om u hierbij te helpen, hebben we op Tuinplantenwinkel.nl een artikel geschreven met tips over het onderhoud en snoeien van struikrozen. Met behulp van foto's en pictogrammen leggen we het snoeien en onderhoud duidelijk uit. Als u deze tips opvolgt, kunt u jaren genieten van uw nieuwe aanwinst!

Voor snoei- en onderhoudstips voor de struikroos 'Traumfrau' klik hier!De Rosa 'Traumfrau' | Grootbloemige roos koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.