Sanguisorba officinalis 'Tanna'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Grote pimpernel
Bloeitijd: Juli - September
Bloemkleur: Rood
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 60 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Sanguisorba officinalis 'Tanna' of Grote pimpernel

De Sanguisorba officinalis ‘Tanna’ die tijdens de bloei, maar ook zeker als hij is uitgebloeid, een sierlijke aanwinst voor uw tuin is. De donkerrode, aarvormige bloemen en het kleine veervormige blad hebben een verfijnde uitstraling. De Grote pimpernel verliest in de winter zijn bladeren en is goed vorstbestendig.

Standplaats Sanguisorba officinalis Tanna

De Sanguisorba Tanna houdt van een warme plaats in de zon of halfschaduw op een goed waterdoorlatende en voedzame bodem. De Grote pimpernel is dus uitermate geschikt voor een tuin op het Zuiden waar de Sanguisorba Tanna veel zon krijgt en alleen 's morgens in de schaduw staat.

Sanguisorba officinalis Tanna snoeien en onderhouden

Na de bloei kunnen eventuele dorre bladeren en takken worden weggeknipt. In de winter sterft de Grote Pimpernel helemaal af, om in het voorjaar weer tot leven te komen. Haal dan alle dode stengels en bladeren helemaal weg, zodat jonge, frisse scheuten voldoende licht en ruimte krijgen.De Sanguisorba officinalis 'Tanna' | Grote pimpernel koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.