Sedum spurium 'Schorbuser Blut'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Vetkruid
Bloeitijd: Juni - Juli
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen - rood
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 15 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Sedum spurium 'Schorbuser Blut' of Vetkruid of Rode muurpeper - Informatie:

Sedum spurium 'Schorsbuter Blut' bloeit in juni-juli met platte, rozerode bloemtrossen, die een mooi contrast vormen met de frisgroene, gekartelde blaadjes. Vetkruid is uitermate geschikt als tuinplant aan de rand van een border, tegelpad of muurtje en ook als opvuller tussen stenen in rotstuinen. Vetkrijt vormt een tapijtje, waardoor onkruid weinig kans meer krijgt.  Sedum spurium 'Schorbuser Blut' trekt vlinders, bijen en hommels aan, kan goed tegen luchtverontreiniging, is vorstbestendig en verliest in strenge winters zijn bladeren.

 

Standplaats:

Sedum spurium 'Schorbuser Blut' staat het liefst in de volle zon in een waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Knip na de bloei de uitgebloeide bloemen weg. Sedum spurium 'Schorbuser Blut' is gevoelig voor een te natte ondergrond in de winter. Steek na een paar jaar Vetkruid uit, scheur hem en plant de beste, jonge, frisse delen weer terug. De Sedum spurium 'Schorbuser Blut' | Vetkruid koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.