Spiraea nipponica 'Snowmound'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Spirea/ spierstruik
Bloeitijd: Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Beschrijving

Spiraea nipponica 'Snowmound' of Spierstruik

Spiraea 'Snowmound' staat mooi als solitair in de grotere border, maar kan bijvoorbeeld ook prima als losse haag gebruikt worden. De Spierstruik bloeit van mei tot en met juli uitbundig met schermen van kleine, witte bloemetjes aan afhangende takken, die de hele struik bedekken. 'Snowmound' betekent 'sneeuwheuvel', vandaar de naam. De eivormige, donkergroene bladeren verkleuren in de herfst en vallen in het najaar af; in de winter is deze middelgrote heester dus kaal. Spierstruik is goed winterhard, verdraagt zeewind en heeft geen last van luchtverontreiniging. De groeiwijze noemen we ‘bossig’.

 

Standplaats Spiraea nipponica 'Snowmound'

Geef Spiraea nipponica 'Snowmound' een lichte standplaats in de zon of halfschaduw. Zorg voor een goed doorlaatbare, licht vochtige, voedzame bodem.

 

Spiraea nipponica 'Snowmound' snoeien en onderhouden

Verwijder na de bloei oud hout helemaal, om de plant jong te houden. De Spierstruik zal elk jaar voor nieuwe takken zorgen, waaraan zich de bloemen kunnen vormen. Geef de tuinplant jaarlijks een handje kalk.De Spiraea nipponica 'Snowmound' | Spirea/ spierstruik koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.