Syringa vulgaris 'Michel Buchner' - XL+

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Sering
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Lila
Geurend: Ja
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 300 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 38 cm
Door ons geleverde hoogte: 110/130 cm
Beschrijving

Syringa vulgaris 'Michel Buchner' of Sering - Informatie:

De zeer aangenaam geurende bloemen van deze Sering geven het voorjaar extra glans. Syringa vulgaris ‘Michel Buchner’ - XL+ laat in mei en juni zijn prachtige, lilakleurige bloemen zien, die ook als snijbloem gebruikt kunnen worden. Deze struik is toepasbaar als solitair in een border of grasveld, maar kan ook zeker toegepast worden in een grotere border. In combinatie met een lage bodembedekker komt de Sering in een border goed tot zijn recht. Het is een goed winterharde tuinplant, die in de herfst het blad zal laten vallen.

 

Standplaats:

Syringa vulgaris ‘Michel Buchner’ - XL+ staat het liefst in de zon of halfschaduw in een humusrijke, waterdoorlatende bodem en stelt geen hoge eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

Na de bloei kunnen de scheuten, die de vorm van de Sering verstoren, weggeknipt worden. Verwijder dan ook direct oude, uitgedroogde takken. Zo krijgen nieuwe scheuten van de tuinplant weer de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

 

Voor alle grote planten in de XL+ serie klik hierDe Syringa vulgaris 'Michel Buchner' - XL+ | Sering koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.