Taxus baccata 'David' - in pot - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Venijnboom
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen - geel
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze
Beschrijving

Taxus baccata 'David' of Venijnboom XL-serie - Informatie
De Taxus baccata 'David' heeft een zuilvormige groeiwijze. Dat betekent dat deze Taxus smal blijft en bijna geen snoei nodig heeft. De potgekweekte taxus is het hele jaar door aan te planten. Taxus baccata 'David' heeft een mooie vorm. De tuinplant is wintergroen, waardoor hij het hele jaar met het geelgroene, naaldvormige blad de tuin siert. In het najaar vormen zich rode bessen. Deze Venijnboom groeit uit tot 200 cm. Als solitair in de tuin of met een aantal bij elkaar in het openbaar groen is de Taxus baccata 'David' een decoratieve tuinplant. Geef de Venijnboom liefst een lichte standplaats; eventueel in de schaduw kan ook, maar dan vormen zich minder bessen. De bodem moet voedselrijk, vochthoudend en goed doorlaatbaar zijn. De tuinplant is goed te combineren met allerlei vaste planten. Snoeien wordt goed verdragen maar is niet echt nodig. Alleen wanneer u het noodzakelijk vindt. Snoei dan in augustus /september. 


Voor alle grote planten in de XL-serie klik hier De Taxus baccata 'David' - in pot - XL | Venijnboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.