Menu
Geen producten gevonden

»

Thuja occidentalis 'Smaragd' 200/225 - Excellent

Product informatie

Nederlandse naam: Westerse levensboom
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 42 cm
Door ons geleverde hoogte: 200/225 cm

Thuja occidentalis 'Smaragd' of Levensboom - Informatie:
De Thuja 'Smaragd'  Excellent een mooi gemodelleerde tuinplant, die als solitair in de border of in een pot op terras of groot balkon opvalt. Door zijn compacte dichte groeiwijze en zijn langzame groei is de Thuja 'Smaragd' heel geschikt voor de kleinere ruimte. In combinatie met eenvoudige onderbegroeiing komt de groenblijvende Levensboom in de border het best tot zijn recht.

 

Standplaats:

Deze tuinplant kan in de zon of in de schaduw geplaatst kan worden. Aan de bodem worden verder geen eisen gesteld.

 

Snoei en onderhoud:  

Deze tuinplant uit de Excellent-serie is gekweekt op een extra smalle groeiwijze. Om deze vorm te behouden adviseren wij om de Thuja 'Smaragd'  een keer per jaar te snoeien. Het best kan dit in september. Niet op warme zonnige dagen snoeien, want dan kan het loof verbranden! Wanneer er na de winter afgestorven twijgen aan de boom zitten, dan kunnen die in maart weggeknipt worden. Zorg bij het snoeien dat de boompjes aan de onderkant wat breder blijven dan bovenin. Thuja occidentalis kan niet goed tegen te veel water, maar jonge aanplant heeft wel water nodig. Regenval is meestal voldoende , maar bij droogte wel water geven. Bemesten met koemestkorrels is altijd aan te raden.


Voor alle speciale planten in de Excellent-serie klik hier De Thuja occidentalis 'Smaragd' 200/225 - Excellent | Westerse levensboom koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.