» Typha latifolia 'Variegata'

Typha latifolia 'Variegata'

Product informatie

Nederlandse naam: Grote bonte lisdodde
Bloeitijd: Juli - Oktober
Bloemkleur: Bruin
Bladkleur: Groen - Wit
Groenblijvend: Half
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: April - September
Verkrijgbaar: April - September
Plantdiepte vijver: Tot - 30 cm
Hoogte volgroeide plant: 200 cm
Door ons geleverde potmaat: Pot 13x13 cm

Typha latifolia 'Variegata' of Grote bonte lisdodde - Informatie:

De bruine aren van de Typha latifolia 'Variegata' of 'Variegatus' zijn groot en lijken op sigaren. De bladeren zijn groen met een witte rand. De Grote bonte lisdodde staat het liefst in de zon of halfschaduw op een natte oever of moerasgedeelte van de vijver in een voedselarme bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Typha latifolia 'Variegata' heeft de neiging om te woekeren; zet de waterplant dan ook in een stevige vijvermand. 

Typha latifolia 'Variegata' is een half groenblijvende waterplant/oeverplant. Deze Grote bonte lisdodde bloeit van juli t/m oktober met bruine bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 200 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw. De plantdiepte voor deze waterplant in de vijver bedraagt +20 tot -30 centimeter t.o.v. de waterspiegel.De Typha latifolia 'Variegata' | Grote bonte lisdodde koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.