Vaccinium corymbosum 'Goldtraube' - XL

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Blauwe bes
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm
Beschrijving

Vaccinium corymbosum 'Goldtraube' of Blauwe bes - Informatie:
Van de Vaccinium corymbosum 'Goldtraube' - XL, of te wel de Blauwe bes, is bekend dat hij zorgt voor een goede gezondheid. De bessen zitten boordevol anti-oxidanten en vitaminen. 
Het is een zelfbestuivende struik. Eerst verschijnen  in mei-juni witte bloemen, waar later de bessen uit ontstaan, die in augustus plukrijp zijn. De groene bladeren verkleuren in het najaar flammend rood.

 

Standplaats:

Geef deze tuinplant een zonnige plaats in lichtzure grond; gebruik turf bij het aanplanten en strooi bij de Blauwe bes elk voorjaar wat turf rond de struik.

 

Onderhoud en snoei:

Omdat de Vaccinium corymbosum 'Goldtraube'  redelijk oppervlakkig wortelt, is het nodig om bij droogte water te geven. Snoei na de winter de takken, die bessen gedragen hebben, diep terug. Dan loopt de Blauwe bes in april weer uit. De leveringshoogte bedraagt 60 tot 80 cm.

Voor alle grote planten in de XL-serie klik hierDe Vaccinium corymbosum 'Goldtraube' - XL | Blauwe bes koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.