Menu
Geen producten gevonden

» Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st.

  • Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st.
  • Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st.
  • Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st.
  • Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st.
  • Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st.

Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st.

Product informatie

Nederlandse naam: Grootbloemige viool
Bloeitijd: Oktober - Mei
Bloemkleur: Rozerood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja (eenjarig)
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: 10 cm
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 9 cm

Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' of Grootbloemige viool - Informatie:

 

Dit viooltje is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. Deze plant bieden wij aan in zowel het najaar als het vroege voorjaar. De najaarsperiode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen de derde week september en 2e week november; in het voorjaar tussen de 2e week februari en laatste week maart. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Grootbloemige winterviolen verschijnen in vele kleuren. Deze bloeit met rozerode gekleurde kroonbladeren. Het hart van de bloem heeft een dieppaarse, bijna zwarte, tekening. Dit viooltje bloeit gedurende de hele winter. Bij vorst beschermt de plant zichzelf door plat op de grond te gaan liggen. Wanneer de temperatuur boven het vriespunt stijgt staat het viooltje weer fier overeind. De bloei duurt voort tot diep in het voorjaar. Afhankelijk van de temperatuur blijft dit éénjarig plantje mooi tot eind april - juni.

Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' is een éénjarige najaars-/voorjaarsbloeier. Dit viooltje bloeit van oktober t/m mei met purperroze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 10 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.De Viool Grootbloemig 'Matrix Roze met Oog' - Tray 12 st. | Grootbloemige viool koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.