» Weigela 'Candida'

Weigela 'Candida'

Product informatie

Nederlandse naam: Weigelia
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm

Weigela 'Candida' of Weigelia - Informatie:

De Weigela 'Candida' komt oorspronkelijk uit Oost-Azië ( Korea en Japan) en is vernoemd naar de Duitse botanicus Weigel. Deze tuinplant krijgt van mei-juni mooie, trompetvormige, witte bloemen; hoe meer zon, hoe uitbundiger de bloei. Weigelia groeit op bijna alle grondsoorten en heeft een voorkeur voor een humusrijke, vochtige bodem. Weigela 'Candida' is geschikt als solitair achter in de border of groepsbeplanting en als losse haag, is bladverliezend en winterhard. Deze tuinplant bloeit op het hout dat het vorige jaar gevormd is en moet daarom meteen na de bloei gesnoeid worden: knip een paar oude takken tot op de bodem weg en snoei te lange scheuten, die de vorm van de Weigelia verstoren, tot de helft terug. Doe dit wel met overleg, want hieraan zitten de jonge knoppen, die in het voorjaar zullen bloeien.

Weigela 'Candida' is een bladverliezende tuinplant. Deze Weigelia bloeit van mei t/m juni met witte bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.      De Weigela 'Candida' | Weigelia koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.