» Acer palmatum 'Skeeter's Broom'

Acer palmatum 'Skeeter's Broom'

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse esdoorn
Bloeitijd: Mei
Bloemkleur: Rood (onopvallend)
Bladkleur: Rood
Standplaats: Zon - halfschaduw
Winterhardheid: Goed winterhard
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Plantafstand: 200 cm
Door ons geleverde potmaat: Ø 26 cm
Door ons geleverde hoogte: Maak uw keuze

Acer palmatum 'Skeeter's Broom' of Japanse esdoorn - Informatie:

Roodbladige esdoorn met compacte, opgaande groeivorm. De naam van de tuinplant verwijst naar de groeivorm, die compacter is als bij veel andere soorten. Het blad loopt al vroeg uit in het voorjaar en behoudt zijn purperrode kleur tijdens het groeiseizoen. In het najaar verkleurt het blad feller rood voordat het afvalt.

 

Standplaats:
De Japanse esdoorn staat het liefst op een vochthoudende, zure grond. Tuinplantenwinkel.nl adviseert om tuinturf te gebruiken in het plantgat. Dit vergroot het vochthoudende vermogen en zorgt voor een lage zuurgraad waardoor de Japanse esdoorn optimaal kan groeien. Als u de esdoorn in een pot wilt planten gebruikt u het beste universele potgrond. Een plaats in de halfschaduw of zon in het beste.

 

Snoei en onderhoud:

Snoeien kunt u het beste tot een minimum beperken maar is zeker mogelijk. Snoei bij voorkeur in de zomer (juli/augustus) of in december. Strooi dan meteen wat tuinturf rond de stam voor het behoud van het zurige bodemmilieu. Een esdoorn kan het beste met rust worden gelaten in de periode vanaf februari tot en met mei.De Acer palmatum 'Skeeter's Broom' | Japanse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.