Acer platanoides 'Globosum' - 200 cm stam

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Noorse esdoorn
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 3 tot 5 meter
Door ons geleverde potmaat: Ø 50 cm
Geleverde stam hoogte: 200 cm
Beschrijving

Acer platanoides 'Globosum' of Noorse Esdoorn - Informatie:
Acer platanoides 'Globosum' wordt ook wel eens Bolesdoorn genoemd. De boom heeft een bolvormige groeiwijze. Het blad is handvormig en krijgt in de herfst een mooie gele herfstverkleuring. Deze Bolesdoorn is goed te gebruiken in de kleinere tuin, maar ook als laanboom naast bijvoorbeeld een oprit. Mocht de kroon van de boom te groot worden, dan is deze terug te snoeien. Hij zal daarna weer mooi uitlopen, ook op oud hout. Zorg er wel voor dat u in het vroege voorjaar snoeit wanneer de boom nog in rust is. Als u later snoeit, bestaat bij de Esdoorn de kans op bloeden.


Acer platanoides 'Globosum' is een bladverliezende tuinplant. Deze Noorse Esdoorn wordt uiteindelijk ongeveer 3 tot 5 meter hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.
 

Bomen van tuinplantenwinkel.nl kunt u jaarrond planten. Dit kan omdat we al onze bomen in pot leveren. Aanplanten in de herfst, winter, lente én zomer is dus altijd mogelijk, met aangroeigarantie!
De Acer platanoides 'Globosum' - 200 cm stam | Noorse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.