» Aster dumosus 'Professor Anton Kippenberg'

Aster dumosus 'Professor Anton Kippenberg'

Product informatie

Nederlandse naam: herfstaster
Bloeitijd: Augustus - oktober
Bloemkleur: Paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Aster dumosus 'Professor Anton Kippenberg' of Herfstaster - Informatie:

De bloemen van de Aster dumosus 'Professor Anton Kippenberg' zijn een trekpleister voor vlinders en bijen. Deze in augustus-oktober bloeiende Herfstaster heeft paarse bloemen met een geel hartje. De tuinplant kan soms zoveel bloemen geven dat men het blad niet meer ziet. De standplaats is zon of lichte schaduw in iedere normale tuingrond. Aster dumosus 'Professor Kippenberg' groeit enigszins bolvormig en is daardoor ook geschikt als kuipplant op het balkon of terras, maar natuurlijk ook vooraan in de borders van uw tuin. Deze tuinplant is niet wintergroen, maar wel goed vorstbestendig. Verwijder in het voorjaar alle dode stengels, zodat jonge, frisse scheuten licht en ruimte krijgen. Om de 4-5 jaar de Herfstaster verjongen door te scheuren en opnieuw uit te planten.

Aster dumosus 'Professor Anton Kippenberg' is een bladverliezende tuinplant. Deze Herfstaster bloeit van augustus t/m oktober met paarse bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 50 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.
De Aster dumosus 'Professor Anton Kippenberg' | herfstaster koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.