2x nieuwe Renault Master bakwagen met roldeur

  • Geplaatst op
  • Door Tuinplantenwinkel.nl
  • Geplaatst in Ons bedrijf
  • 0
2x nieuwe Renault Master bakwagen met roldeur

Tuinplantenwinkel.nl heeft 2 stuks nieuwe Renault Master bakwagen met roldeur aangeschaft. Deze zijn afgeleverd door Auto van Gompel in Reusel.

Voor uitbreiding van het wagenpark van Tuinplantenwinkel.nl, zijn twee nieuwe Renault Master Bakwagens afgeleverd. In totaal rijden er nu zeven Renault Master bakwagens in de nieuwe huisstijl. Er zijn nog twee oude bakwagens. Deze staan voor 2022 op de lijst om vervangen te worden.

2 nieuwe Renault master bakwagens maken nu onderdeel van ons wagenpark

Afbeelding: De 2 nieuwe Renault master bakwagens maken nu onderdeel van ons wagenpark.
 

Bij Tuinplantenwinkel.nl leveren wij al onze bestellingen met een eigen bezorgdienst. Ons wagenpark wordt hierop steeds aangepast en uitgebreid.

Ook deze bakken zijn volgens de nieuwe standaardmaten afgeleverd, waardoor ze met smalle buitenspiegels te rijden zijn. Verder zijn de deuren aan de achterzijde natuurlijk ook hier vervangen door de roldeur, wat onderweg tijdens elke stop vele voordelen biedt voor de chauffeur. Daarnaast werkt het laden op de werf een stuk efficiënter.

In elke cabine is een TomTom aangesloten die via de smartphone in verbinding staat met het internet. Hierdoor zijn filemeldingen altijd actueel en kan er snel op eventuele vertragingen gereageerd worden. Elke Renault Master Bakwagen heeft zijn eigen smartphone, zodat de chauffeur altijd in contact staat met de planners op kantoor en er altijd toegang tot het internet is om bij onduidelijkheden routes en andere nuttige informatie op te vragen.

Om de bakwagens comfortabel, veilig en zuinig te laten rijden, zijn ze begrensd op 100 km/u.

Aan de achterzijde zijn de wagens te openen d.m.v een roldeur

Afbeelding: Aan de achterzijde zijn de bakwagens te openen met roldeuren. Hierdoor gaat het lossen van goederen een stuk sneller.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.