2x nieuwe Renault Master bestelbus L4H3

  • Geplaatst op
  • Door Tuinplantenwinkel.nl
  • Geplaatst in Ons bedrijf
  • 0
2x nieuwe Renault Master bestelbus L4H3

Tuinplantenwinkel.nl heeft 2 stuks nieuwe Renault Master bestelbus L4H3 aangeschaft. Deze zijn afgeleverd door Auto van Gompel in Reusel.

Er zijn twee Renault Master bestelbussen toegevoegd aan ons wagenpark. Deze keer is er voor een bestelbus gekozen en niet voor een bakwagen. De bestelbussen zijn zuiniger dan de bakwagens en worden daarom ingezet op de lange ritten naar Groningen en Friesland. Vanuit Knegsel is dit al gauw 250 km enkele reis. Ze zijn voorzien van een extra grote brandstoftank, zodat ze de hele dag zonder te hoeven tanken onderweg kunnen zijn. Daarnaast rijden de bestelbussen nog comfortabeler op de snelweg dan de bakwagens.

2 nieuwe Renault master bussen maken nu onderdeel uit van ons wagenpark

Afbeelding: 2 nieuwe Renault Master bussen maken nu deel uit van ons wagenpark.
 

Verder worden deze bussen ook ingezet voor de ritten in en rondom de drukke steden van de randstad. In de vaak krappe oude wijken van de stadscentra, geeft elke centimeter die in de breedte gewonnen kan worden, voordeel aan de chauffeur. De Renault master bestelbus is al snel 10 cm smaller dan een bakwagen.

Laadruimte en veiligheid

Tenslotte hebben we gekozen voor de L4H3 variant met enkel lucht achter. Dankzij de lange laadruimte en grote hoogte van het laadruim van de L4H3, passen er ook in deze bussen een aantal (lei)bomen. Door voor enkel lucht te kiezen in plaats van dubbel lucht, ontstaat er in het laadruim op de vloer een bredere doorgang en rijdt deze bus nog iets zuiniger dan een bus met dubbel lucht.

Om de Renault Master L4H3 bestelbussen comfortabel, veilig en zuinig te laten rijden, zijn ze begrensd op 100 km/u.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.