5x nieuwe Renault Master bakwagen met roldeur

  • Geplaatst op
  • Door Tuinplantenwinkel.nl
  • Geplaatst in Ons bedrijf
  • 0
5x nieuwe Renault Master bakwagen met roldeur

Tuinplantenwinkel.nl heeft 5 stuks nieuwe Renault Master bakwagen met roldeur aangeschaft. Deze zijn afgeleverd door Auto van Gompel in Reusel.

Langzaam aan wordt ons wagenpark vernieuwd. Er zijn vijf Renault Master Bakwagens geleverd. Ze dienen ter vervanging van drie oude bakwagens. Twee stuks dienen ter uitbreiding. De oude bakwagens hadden deuren die bij elke stop naar buiten toe opendraaiden. Bij elke stop moest de bus zo geparkeerd worden, dat deze uitzwaai gemaakt kon worden. Dit is met de nieuwe roldeuren vanaf nu verleden tijd. Daarnaast werkt het een stuk efficiënter tijdens het laden, zeker als dit in de toekomst met behulp van laaddocks gaat gebeuren.

5 nieuwe Renault master bakwagens maken nu onderdeel uit van ons wagenpark

Afbeelding: De bakwagens zijn uitgerust met een roldeur aan de achterzijde. Deze is beletterd in de huisstijl van Tuinplantenwinkel.nl
 

Schadevermindering door standaard bak

De afmeting van de bakken is vanaf nu gestandaardiseerd. Elke bakwagen krijgt dezelfde afmeting bak. Deze is in de breedte zo afgestemd dat we met de standaard smalle buitenspiegels kunnen rijden. Er hoeven dus geen buitenspiegels met brede arm gemonteerd te worden. Dit scheelt manoeuvreren in de smalle straten plus een grote vermindering van kans op schade door het raken van bijvoorbeeld bomen, lantaarnpalen of reclameborden die te dicht op de weg staan.

De cabines zijn voorzien van extra beeldschermen waarop de dode hoeken + ruimte achter de bakwagen zichtbaar zijn. Dit alles in het kader van de veiligheid van medeweggebruikers en het comfortabel werken van de chauffeur.

Om de bakwagens comfortabel, veilig en zuinig te laten rijden, zijn ze begrensd op 100 km/u.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.