Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-veldesdoorn - classic

De Veldesdoorn is een bekende esdoornsoort die in de Benelux zelfs inheems is. Het type ‘Elsrijk’ valt op door de prachtige gele herfstverkleuring in het najaar. Bovendien is de soort beter resistent tegen schimmels. Het schors op de stam is diepgegroefd en maakt van deze leiboom een karakteristiek geheel. De Lei-Veldesdoorn is een makkelijk te snoeien boom met fijn blad. Lei-Esdoorns worden het beste als haag gesnoeid. Al snel ontstaat een dicht netwerk van takken. Tips over het snoeien van leibomen vindt u hier.

 

De Lei-Esdoorn groeit snel goed dicht en komt als een van de eerste bomen in blad. De fijne structuur geeft de boom een strakke uitstraling. De Lei-Veldesdoorn – Classic is al jaren een gerenommeerd kwaliteitsproduct op ons planten- en bomencentrum. De unieke leirekken worden net als de leibomen door ons zelf vervaardigd. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij Tuinplantenwinkel.nl een echt kwaliteitsproduct. U kunt de Lei-Veldesdoorn los maar ook in pakketvorm online aanschaffen in onze webshop. Uiteraard ontvangt u aangroeigarantie op onze leibomen.

 

Let op: De lei-Veldesdoorn ‘Elsrijk’ uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Veldesdoorn - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.