Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over groene beukenbomen

De Groene beukenboom (Fagus sylvatica) komt in heel Europa en Westelijk Azië voor. De bladeren zijn zoals de naam al zegt groen. De bast van de beuk is glad en lichtgrijs van kleur. In de winter blijft het verdorde blad aan de boom zitten, dit geeft ook in de winter nog een dicht karakter. 

Groene beukenbomen planten 

Groene beukenbomen kunnen zowel in de volle zon als halfschaduw staan. Let wel op, de stam van de Beukenboom is gevoelig voor brandschade van de zon. Bescherm de stam daarom bij een zonnige standplaats, dit kan met jute. De boom houdt van een voedselrijke doorlatende bodem. Gebruik daarom altijd aanplantgrond tijdens het planten. 

Snoeien en verzorgen

Deze bomen verdragen snoei heel goed. Het mooiste is het om de boom lekker uit te laten groeien. Heeft u hier geen plaats voor dan kunt u de boom snoeien, dit kan vrij sterk zelfs. De boom is desgewenst ook in model te scheren als bijvoorbeeld een kolom. Geef de boom rond mei desgewenst wat mest, dit kan met bijvoorbeeld Culterra

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.